Spotify abonnementen

Om gebruik te kunnen maken van de dienst Spotify heb je een account nodig. Je kunt deze aanmaken op de website van Spotify. Als je al een Facebook-account hebt, kun je je daar ook mee aanmelden, dit scheelt weer een hoop invulwerk!Spotify heeft verschillende abonnementen: Spotify Free, Spotify Unlimited en Spotify Premium. De verschillen tussen deze abonnementen hebben wij hieronder uitgelegd, ook staat de prijs van elk abonnement erbij.

Spotify Free

Je kunt gratis gebruikmaken van Spotify. Je hoort hierbij echter wel reclame tussen je muziek door en hebt een luisterlimiet van 10 uur per maand. Spotify Free kun je alleen gebruiken op je desktop/laptop. Zodra je Spotify wilt gebruiken op je tablet of smartphone als je bijvoorbeeld onderweg bent, moet je een Spotify Premium abonnement hebben.

Heb je geen zin meer in reclames en wil je genieten van de muziek? Dan is het zeker de moeite waard om jouw account te upgraden naar Spotify Unlimited!

GRATIS

Spotify Unlimited

Met Spotify Unlimited hoor je geen reclames meer tussendoor. Je kunt onbeperkt luisteren naar alle nummers op Spotify. Het luisterlimiet van 10 uur is niet van toepassing op dit abonnement. Je kunt dus optimaal genieten van je muziek en je afspeellijsten zonder dat deze verstoord worden door irritante reclames.

€4,99 per maandSpotify Premium

Met Spotify Premium kun je ook onbeperkt muziek luisteren zonder reclames tussendoor, maar dit is niet het enige! Met Spotify Premium heb je betere geluidskwaliteit (320kbps MP3), radiomodus, offline-mode en kun je van Spotify gebruikmaken op je smartphones of tablet!

Onderweg gebruikmaken van Spotify met je favoriete nummers zonder reclames, erg lekker natuurlijk! Zeker als je een tijd moet reizen met het openbaar vervoer of de trein. Ga je naar het Buitenland en heb je daar geen mobiel internet of WiFi? Dan is de offline-mode ook interessant voor jou! Je hoeft met de offline-mode namelijk geen 3G/4G of andere internetverbinding te hebben om gebruik te kunnen maken van Spotify.

€9,99 per maand