Spotify account verwijderen

Ben je klaar met Spotify en wil je jouw account verwijderen? Dat kan! Je kunt het echter niet helemaal zelf doen. Benieuwd welke stappen je hiervoor moet ondernemen? Lees dan verder.Spotify wilt jou, als gebruiker, graag houden. Daarom is het verwijderen van jouw account niet zo makkelijk als je zou denken. Je moet namelijk een formulier invullen en versturen naar Spotify. Na het versturen van het formulier, waarin jij aangeeft je account te willen verwijderen van Spotify, moet je wachten op een bevestiging van Spotify, hierna is jouw account pas echt verwijderd.

Spotify account verwijderen in 5 stappen

spotify-opzeggen1. Log in op de website van Spotify. Dit kan met de door jezelf aangemaakte account of met je Facebook-account.

2. Ga vervolgens naar deze pagina. Met dit formulier kun je contact opnemen met Spotify om je account te laten verwijderen.

3. Vul het gehele formulier in. Geef bij punt 1,2 en 3 aan dat je jouw account wilt verwijderen, met daarbij de eventuele reden.

4. Controleer onderaan het formulier of jouw e-mailadres klopt. Zeker als je meerdere account op Spotify hebt (met bijvoorbeeld meerdere gezinsleden).5. Klik onderaan op de knop “Vraag versturen”. Het formulier wordt nu verstuurd en je account wordt na de bevestiging van Spotify definitief verwijderd.

Je krijgt binnen enkele dagen een mail van Spotify, hierin wordt bevestigd dat jouw account wordt verwijderd uit het systeem.