Spotify account

Met een Spotify-account kun je gebruikmaken van de muziekdienst Spotify. Je kunt je op twee verschillende manieren aanmelden bij Spotify.

Spotify account aanmaken

Als je gebruik wilt maken van de muziekdienst Spotify, moet je een account hebben om in te loggen op deze dienst. Volg voor het aanmaken van een Spotify-account de onderstaande stappen.

1. Ga naar de website van Spotify
Ga naar http://www.spotify.com en klik op de groene knop met ‘Spotify downloaden’.

2. Aanmelden met je e-mailadres
Er wordt een pop-up geopend, klik op de optie ‘Aanmelden met je e-mailadres’ en vul vervolgens je persoonlijke gegevens in.


3. Bevestig je registratie
Na de registratie ontvang je een e-mail in je Postvak met een bevestigingslink, als je deze hebt aangeklikt is je Spotify definitief aangemaakt.

Je hebt nu een Spotify-account aangemaakt.

Spotify koppelen aan Facebook

Als je een Facebook-account hebt kun je een Spotify account aanmaken zonder hiervoor invoervelden in te vullen. Dit scheelt een hoop werk en je kunt direct met Spotify aan de gang!

Om Spotify te koppelen aan je Facebook account moet je de onderstaande stappen volgen:1. Ga naar de website van Spotify
Ga naar http://www.spotify.com en klik op de groene knop met ‘Spotify downloaden’.

2. Aanmelden met Facebook
In de pop-up staat een blauwe button met ‘Aanmelden met Facebook’.¬†Zorg dat je op de achtergrond bent ingelogd op het Facebook-account dat je aan Spotify wilt koppelen (dus niet het account van je broer of zus). Klik vervolgens op de blauwe knop.

3. Facebook verificatie
Je wordt doorgestuurd naar Facebook waar je moet bevestigen dat je jouw Facebook-account wilt koppelen aan Spotify. Bevestig in deze melding dat je jouw account wilt koppelen aan Facebook. Je wordt doorgestuurd naar Spotify.

4. Koppeling gelukt
Je Facebook-account is nu gekoppeld aan Spotify. Hierdoor kun je vanaf nu met je Facebook-account inloggen op Spotify.