Spotify inloggen

Om muziek te kunnen luisteren op Spotify, moet je een Spotify-account hebben en inloggen op de muziekdienst. Hierdoor kun je jouw gehele muziekbibliotheek beluisteren en kijken wat je vrienden luisteren op Spotify.

spotify-inloggenSpotify inloggen in 3 stappen

Om in te kunnen loggen op Spotify moet je de onderstaande stappen volgen.


1. Open Spotify
Open Spotify door op het pictogram op je bureaublad te klikken. In veel gevallen opent Spotify automatisch bij het opstarten of herstarten van je computer. Hierdoor kun je vrijwel direct inloggen op Spotify.

2. Voer je inloggegevens in
Voer de inloggegevens van Spotify in of klik op de Facebook-button. Om gebruik te maken van deze functie moet je op de achtergrond wel zijn ingelogd op de website van Facebook.

3. Ingelogd
Als je bent ingelogd op Spotify krijg je toegang tot miljoenen muzieklijsten en nummers. Genoeg om elke dag nieuwe muziek te kunnen luisteren. Veel luisterplezier!Tip: als je een eigen computer hebt waar je dagelijks Spotify op gebruikt, is het handig om tijdens het inloggen aan te vinken dat Spotify jouw inloggegevens mag behouden. Hierdoor hoef je nooit meer handmatig in te loggen.

Inloggen op de website van Spotify

Op de website kun je inloggen met je Spotify-account of Facebook-account. Hierdoor krijg je toegang tot het dashboard van Spotify. In het dashboard kun je naast het beheren van je gegevens, ook je instellingen wijzigen en je abonnement beheren en/of opzeggen.