Spotify Unlimited opzeggen

Gebruik je Spotify een keer in de maand en soms met een feestje? Dan is het misschien verstandig om je Spotify Unlimited abonnement op te zeggen. Met de gratis versie van Spotify kun je namelijk ook muziek luisteren. Het is zonde om 5 euro per maand voor een muziekdienst te betalen terwijl je deze dienst niet optimaal gebruikt. Het is daarom slim om je betaalde abonnement op te zeggen en de momenten dat je gebruikmaakt van Spotify, genoegen te nemen met de gratis versie van Spotify.

Het opzeggen van je Spotify Unlimited abonnement heeft geen gevolgen voor alle muziek dat je op je account hebt verzameld. Dit blijft namelijk gewoon bestaan als je jouw Spotify Unlimited abonnement hebt opgezegd.

Spotify Unlimited opzeggen in 3 stappen

1. Bezoek de website van Spotify op www.spotify.nl. Log hier in met je Spotify -of Facebook-account.

2. Ga naar “Account”. Dit staat in het uitklapmenu wat te voorschijn komt zodra je met je muis over je naam gaat in de bovenbalk (rechts).

3. Klik in het menu op “Abonnement”. Klik op deze pagina vervolgens op “Je abonnement beheren”.

4. Geef de reden op waarom je jouw Spotify Unlimited wilt opzeggen. Klik hierna op “CONTINUE”.

5. Spotify wilt graag nogmaals bevestigd hebben dat je jouw Spotify Unlimited abonnement definitief wilt opzeggen, klik hiervoor onderaan de pagina op “CANCEL MY SUBSCRIPTION”.

Je hebt jouw Spotify Unlimited nu opgezegd!